adfv321

Det er dyrt at flytte. Man skal både købe møbler, og pludselig skal du også selv til at købe alle mulige ting som du ikke skulle tænke på før. SU’en rækker ikke langt, hvis man vil have nye møbler og en lækker indretning, så derfor kan det være en god idé at kigge efter studierabatter. Og selvom du måske tror, din yndlingsforretning ikke tilbyder studierabat, så kan ikke skade at spørge. For overraskende mange butikker bruger det faktisk. Der kan være mange penge at spare, så vær ikke bange for at spørge.

Få inspiration

Uanset hvad du lige står og mangler i din bolig, så er der mange forskellige designs og mønstre med det, så det kan være vanskeligt at navigere rundt i. Det er dog en god idé at søge inspiration inden du bliver fristet af en bestemt vare.
Find tre forskellige hjemmesider, der har et bud på en ting, du mangler. Derefter kan du begynde at se på, om de har studierabat, for at finde ud af hvor meget, du kan spare. Og hvis du finder flere ting fra samme butik, er der endnu mere at spare.
Hvis økonomien er stram, bør du dog overveje hvor meget, du rent faktisk har brug for de enkelte ting, så du ikke ender med at leve af havregryn resten af måneden.

penge

Ikke alle kan få rabat

Inden du begynder at glæde dig til alle de penge, du kan spare, skal du lige finde et par småting frem. For før du får din rabat, skal du kunne bevise, at du er studerende. Det gøres på forskellige måder, alt efter hvor du studerer henne. På gymnasiet, skal du ofte bare sende et billede af dit studiekort, men mange universiteter kræver, at man sender dokumentation på at man er indskrevet på uddannelsen. Nogle bekræfter det også med en bestemt type login, der hedder WAIF, hvor mange uddannelsesinstitutioner står registrerede.
Hvis du går i folkeskole, er der desværre ingen hjælp at hente, da du skal være på en gymnasial eller videregående uddannelse. Det er tiltænkt til dem, der lever på SU eller på en lav løn.
Når din appel er gået igennem, får du ofte enten et login, du skal bruge, når du køber ting fra hjemmesiden. Men i enkelte tilfælde, får du en rabatkode, som du kan bruge indenfor en tidsramme. Hvis du er i en fysisk butik, skal du som regel bare hive studiekortet frem. Dog er det et krav, at du skal kunne oplyse, hvornår du er færdig med at studere. Hvis ikke det fremgår på kortet, skal du have dokumentation med omkring det.
Langt de fleste studierabatter ligger mellem 10 og 20 %, men hvis du er heldig, kan det af og til bringe op til 50% og i få tilfælde mere. Studierabat gælder ofte for nogle specifikke varer, hvilket ofte betyder varer, der ikke allerede er nedsat.

studierabat

Find den højeste besparelse

Hvis du ikke har plads til alle dine møbler, kan du tilmed ofte få rabat på mange depotrum. Vær dog opmærk som på, at det ofte er i tidsbegrænsede perioder. Depotrum er dog fantastiske, hvis man er ved at flytte sammen med andre, eller hvis man er ved at finde ud af, hvordan hjemmet skal indrettes.
Der er mange måder at finde den højeste rabat. De fleste restauranter, der tilbyder det, poster det ofte online. Men hvis du leder efter rabat på møbler og andre typer indretning, bør du lede på internettet. Der er mange hjemmesider, hvor du kan finde tips til at spare penge som studerende. Men den bedste studierabat, kan findes på denne hjemmeside. De kan hjælpe med at sammenligne rabatter fra samme typer virksomheder, og hvis du har brug for et lån, kan de også være behjælpelige med det.
Der er masser forskellige typer virksomheder, der har rabat til lige hvad du står og mangler. Og så lærer man også nye virksomheder at kende, der måske har lige den pyntegenstand, man står og mangler.