adfv321

Vores indretning betyder mere for vores mentale velbefindende, end man lige skulle tro. Går du med en sort sky af tanker i dit hoved? Har du svært ved at få plads til de ting, du faktisk gerne vil bruge tid på? Så skal du overveje at indrette dit helt eget fordybelsesrum.

Et sted derhjemme hvor du kan sætte dig ind, hvis du trænger til at falde ned og finde ind til dig selv igen. Hvordan du vil indrette det, afhænger selvfølgelig af din smag, men her får du råd til, hvilke områder du skal fokusere på.

En forlængelse af din sjæl

Det er meget forskelligt, hvilke indretningsstile vi bedst kan lide. Det er vigtigt, at du indretter dit fordybelsesrum sådan, at du kan se dig selv i det. Er du til rene linjer og moderne møblering, er det den vej du skal gå. Foretrækker du loppemarkedsfund og nips med en historie, kan det også danne grundlag for det helt rigtige rum til dig.

Så skal du selvfølgelig fylde rummet med ting, der inspirerer dig. Fyld det op med bøger, hvis du elsker at læse. Finder du glæde i at tegne, kan du sørge for, at der altid lægger en blok klar. Elsker du at strikke, må du sørge for, at kurven med garn aldrig er tom.

bøger læserum

Det skal helst være sådan, at når du træder ind i fordybelsesrummet, så glider hverdagens problemer i baggrunden. Her skal der være plads til gode tanker og fokus på de ting, der ellers ikke er plads til. På den måde sikrer du dig, er aflastningen altid er lige i nærheden.

Farver betyder meget

Når du indretter fordybelsesrummet, er det vigtigt at vælge farver, som giver dig ro i sindet. Det ser måske fedt ud med en væg i den helt moderigtige farver, men kan du rent faktisk lide at kigge på den? Du har sikkert en række yndlingsfarver, når det kommer til indretning, og dem skal du fokusere på, når du vælger møbler og maling.

Der er faktisk mange, som tror på, at bestemte farver kan være med til at reducere stress og angst. Det er specielt de lyse, rolige farver, som man mener skaber fred i sindet. Men hvis du er mere til orange og grøn, er det selvfølgelig den vej, du skal gå.

En anden ting, som kan hjælpe på stress og angst, er CDB olie. Det får kroppen til at slappe helt af, så du kan koncentrere dig om de gode tanker og lade de negativt træde i baggrunden. Det er har også en smertelindrende effekt, som mange finder meget virksom.

Olien kan være god at anvende, hvis du har brug en hjælpende hånd til at skabe ro i dig selv. Køb CBD olie, den vil fungere perfekt i kombination med dit fordybelsesrum.

CBD