adfv321

Har du lige fået en fantastisk kæreste, og skal I flytte sammen, men er det svært at indrette jeres første og fælles hjem sammen? Så kan I her få gode råd til, hvordan I kommer frem til en fælles indretningsstil, og hvordan I netop får indrettet jeres første hjem og sikrer jer, at det bliver lige præcis, som I går og drømmer om hver især, dog måske med nogle enkelte kompromiser hist og her. Det er nemlig vigtigt, at I tænker på, at I skal gøre det til jeres fælles hjem, og at I ikke kan skabe et hjem, der er 100% efter jeres begges tanker. Der skal bare være plads til hinanden, og det kræver naturligvis, at I begge går på kompromis med nogle ting.

Det kan være svært at flytte sammen som par, fordi I hver især har en masse ting, som I elsker, som I har minder med, og som I sikkert ikke vil skille jer af med. Derfor kan det være en god idé, at I sørger for at tage en god snak om, hvordan I gerne vil have jeres fælles hjem, inden I står i det. På den måde gør I det meget nemmere for jer selv, og så ender du ikke med en masse fælge i stuen eller noget andet skørt.

hus

Gør plads til hinandens ting og find en fælles stil

Det er rigtig vigtigt, at I gør plads til hinandens ting, og det er altså også inden, I flytter sammen. I kan tage en snak om alle de store møbler og beslutte jer, inden I flytter sammen, hvad der skal med til jeres fælles hjem, og hvad der ikke skal. På den måde kan I finde en fælles stil til at starte med og få alle skænderierne ud af systemet, inden I flytter. Så I kun tager glæde med over i jeres nye hjem.

Hvis din mand går op i biler og stigende benzinpriser, så kan det være, at du skal gå lidt mere på kompromis, fordi han måske har lidt flere ting, som ikke er din stil. Her er det vigtigt, at du tænker på, at du elsker ham, og at du har valgt at være sammen med ham.

hjem

Lær at gå på kompromis

Det kan være rigtig svært at lære at gå på kompromis, men det er nødvendigt, når to flytter sammen. Det skal I begge huske på.

Derfor kan det være en god idé at ordne alle de praktiske ting, inden I flytter, så I ved, hvilke møbler der skal med, og hvilke der ikke skal med til jeres fælles hjem.