adfv321

Din bolig er det sted, hvor du for alvor skal føle dig hjemme. Det er her du skal lade op til hverdagen og det er her familien samles i en travl hverdag. For at få det meste ud af dit frirum må du indtænke boligindretningen i forhold til hvordan du bedst muligt slapper af, og i forhold til hvordan du har det rarest.

Opbevaring skaber ro

Der er mange mennesker der kan have svært ved at slappe af, hvis der er rod omkring dem. Selvom man har ryddet op, kan man stadig have en følelse af at det roder, hvis der ligger bunker rundt omkring og man fx mangler opbevaring. Indretningen af din bolig skal derfor indtænke rigeligt med opbevaringsplads, således at det ikke er en mangelvare. Sørg for at der er masser af skabsplads samt skuffer til de ting, der hurtigt kan komme til at ligge og flyde. Når du først har tingene af vejen, bliver det også langt nemmere at slå benene op i sofaen og slappe af.

indretning

Skab din egen stil

Stilen i din bolig skal være din egen. For at du føler dig godt tilpas, må du aldrig prøve at leve op til et bestemt indretningsideal, men ganske enkelt følge din egen stil. Det kan være en stor fordel at føre stilen igennem hele boligen, så der kommer en rød tråd i det hele. For at skabe frirum er det vigtigt at din egen stil prioriteres højt, så du føler dig godt tilpas når du er hjemme. Ligeledes vil du med din stil kunne udtrykke hvem du er over for andre der kommer på besøg i det hjem.

hjemme

Rum til afslapning og aktiviteter

Uanset hvor stor en bolig du er indehaver af, er det vigtigt at du prioriterer det der er vigtigt for dig i hverdagen. Har du brug for kontorplads skal du tænke det ind, og har du brug for fx en træningsrum må du prioritere det. Du må huske på at det er dig der bor i boligen og dine præferencer der skal opfyldes. Ofte kan man også kombinere tingene i indretningen. Kan du fx lide at udvikle hjemmesider ved computeren og samtidig gerne vil træne, kan du måske lave et kombineret kontor og træningsrum.