adfv321

Boligindretning er et område, som er i konstant udvikling, og det er aldrig helt til at sige, hvor det hele ender henne en dag.

Til gengæld er der nogle trends, som vi lige nu ser komme frem i forskellige hjem og blandt mange af trendsetterne på denne scene. Hvis du vil være med på den moderne bølge, så er det netop her, at du skal kigge – og vil du gerne have fat i noget efter al denne inspiration, så kan du kigge på Rumfangshop.dk!

Maximalismen er ved at lave et comeback

I mange år, så var der intet, som var helt lige så populært som minimalisme. Det handlede om det rene look, og der skulle ikke være noget, der fyldt. Luft og plads var i højsædet, og det var kun det vigtigste, som skulle være i et rum.

Det er en trend, som er ved at gå den modsatte vej, og tidligere generationers maximalisme er ved at komme tilbage. Det handler her om at få nogle varme farver, der kan fylde rummet ud, så det bliver hyggeligt og afslappet. Det behøver ikke være skåret ind til benet, for de bløde materialer skal ind igen og krogene må gerne fyldes med det, der får dig til at smile.

indretning

Håndlavet er mere populært – og nemmere at få fat i

”Koldt” og ”industrielt” er ikke længere nøgleord i boligindretningen i 2019. Vi lever i en verden, hvor det handler om at være mere lokal og tænke mere på sine medmennesker.

Og det kan blandt andet forklare, hvorfor det håndlavede og enkeltstående er så populært. For mere end nogensinde før, så vil vi gerne have fat i produkter, som ingen andre har, og som vi kan få kendskab til. Hvordan er det lavet? Hvem har lavet det? Hvilke værdier er bag produktet? Det er de spørgsmål, som vi i dag vil have svar på.

Naturen skal ind i boligen igen

Engang, så var naturen ikke noget, som man skulle have ind i sin bolig – tværtimod. Men vil du være med på moden i dag, så skal du til at tænke i planter og grønt.

For det at have fat i det naturlige er et meget vigtigt aspekt af moderne boligindretning. Det handler heller ikke bare om at have planter med, men også om at få mønstre, som vi finder i naturen, og farver, som man kan finde uden for vinduet. Det er også nemt at kombinere med andre tendenser, for eksempel dem nævnt tidligere!