adfv321

Er der et barn på vej? Måske har du et barn, der gerne vil have et nyt værelse? Måske er I netop flyttet? Uanset hvad, er der brug for et børneværelse, og det børneværelse har brug for at blive indrettet. Men det kan være svært at finde ud af, hvordan man gør det ordentligt. Heldigvis kan du få gode råd her!

En hel familie

Hvad kan barnet lide?

Hvis dit barn stadig blot er en baby, kan man ikke rigtig basere værelsets udseende på deres præferencer. Men er barnet lidt ældre, vil de garanteret have en masse at sige. Hvis du kender til deres yndlingsfarver og interesser, bliver det meget nemmere at indrette et rum, som de kan lide. Det er jo ikke et rum, som dine fine middagsgæster skal se, så det behøver jo ikke være super pænt; det skal være et børneværelse, og noget, som gør dit barn glad og komfortabelt. 

Praktiske møbler

Dog skal barnet jo ikke bestemme det hele; der skal også være plads til de praktiske ting. Barnet skal selvfølgelig have en seng, og bestemt også et skab eller en kommode til deres tøj. Det kan være en god idé at vælge en seng med plads til opbevaring under sengen eller madrassen, så der er mere plads på værelset. Det er også en god idé at fylde garderoben op med børnetøj fra HouseOfKids, så barnet altid har det bedste tøj at gå i, og så I også har et sted at gøre af tøjet. Barnet må gerne være med til at bestemme hvilken type seng og garderobe, der skal være i værelset, men du vil have den endelige beslutning. 

Gulvplads til leg

Hvad er ellers vigtigt i et børneværelse? Gulvplads! Der skal være mulighed for leg og sjov på værelset, og det er typisk gulvet, der udgør den bedste ramme for det. Der skal være plads til legetøj, så barnet kan sidde på værelset og hygge sig, uden at mangle plads til legens verden. På den måde undgår du også lidt af legetøjets rod andre steder i dit hjem.

Børn med farverigt tøj

Det bedste til dine børn

Dine børn fortjener det bedste; det gør alle børn. Indret børneværelset med tanke på dit barn lige nu, og ikke på din egen smag. Selvfølgelig må du gerne have tanker om fremtiden i baghovedet, men i sidste ende skal indretningen af børneværelset være et samarbejde mellem dig og dit barn. Held og lykke med jeres fælles projekt!