adfv321

Når du skal flytte, har du brug for en masse flyttekasser og andre opbevaringsmuligheder, sådan at dine ting bliver godt beskyttet, når de skal transporteres fra dit gamle hjem til det nye. Dels må disse kasser gerne være solide og have forskellige størrelser, og dels gør det jo heller ikke noget, hvis de er så bæredygtige som muligt.

Det kan sagtens lade sig gøre at finde nogle kasser, der er både solide og miljøvenlige. Går du også ind for bæredygtighed, så kan du med fordel bruge dem.

Papkasser i forskellige størrelser

Sorter i dine ting, når du flytter

En flytning er på flere måder et opbrud. Når du nu alligevel skal have fat i alle dine mange ejendele, så kan du jo passende sortere i dem. Lav gerne nogle kasser med de ting, som du vil skille dig af med. Dem kan du så forære væk – enten direkte eller via en genbrugsbutik. 

En ekstra bonus ved den løsning er, at du har færre ting at flytte på. Der er også noget befriende ved at have færre ting i hjemmet. Det giver nogle nye muligheder i forhold til indretning. Og så giver det noget mere luft.

Opbevaring

Brug udelukkende bæredygtig emballage

Du får brug for en del papkasser og så videre til din flytning. De ting kan godt være lavet af genanvendte materialer, og derved bliver de mere bæredygtige. Du kan læs om det her, og så vil du opdage, at virkelig mange former for emballage kan være lavet af genanvendte materialer. Det er der mange miljømæssige fordele ved.

Det er godt for miljøet, at der bruges mindre energi, og at visse materialer bliver genanvendt. Den udvikling kan du være med til at støtte, når du bruger den type emballage. Du kan for eksempel klik her og få god inspiration til, hvilke former for emballage, der kan fås i miljøvenlige udgaver.

Gør noget godt for miljøet, når du for eksempel skal bruge mange papkasser, bølgepap, boblepapir og så videre i forbindelse med din flytning. Det er super godt – både på den lange og på den korte bane. Støt op om genbrugstanken. Det er godt for kloden.