adfv321

Elsker du også indretning, men synes du også, det er svært at tage valg, fordi man er bange for at træffe de forkerte? Det er jo meget normalt, at man skifter stil med tiden, og derfor kan det hurtigt blive irriterende, hvis man har lavet noget indretning, der kræver meget for at blive lavet om. Sådan er det f.eks., hvis man skal have sat fliser op derhjemme. Disse monteres nemlig direkte på væggen, og det tager noget hårdt arbejde at fjerne dem igen. Det er der heldigvis nogle, der har fundet en løsning på. Læs med, og bliv lidt klogere på dette – det er nemlig, du nemt kan inddrage i din boligindretning.

fliser, sten, mønster, kreativ

Click’n Tile: Fliserne, du ikke fortryder

Der er rigtig mange, der gerne vil have fliser i deres hjem lige nu. Det passer ofte godt sammen med den minimalistiske eller nordiske indretning, som er populær i mange hjem. Det er dog svært at tage stilling til, hvad man skal vælge. Lige nu er pastelfarver f.eks. utroligt populært, men hvem siger, at det samme gælder om 5 år? Denne udfordring kan løses, hvis man bare lader vær med at sætte fliserne direkte på en spartlet væg. Hvad nu hvis man kunne putter noget imellem flisen og væggen?

Nemme og aftagelige fliser

Det er netop ud fra denne tanke, at Click’n Tile har startet deres forretning. De ved, at man ofte kan skifte mening med tiden, og det bør være nemmere at fikse dette i praksis. Hvis du vælger at købe fliser fra Click’n Tile, så får du nemme og aftagelige fliser. Disse sættes nemlig ikke direkte på væggen, men derimod på et plastikstykke med ”dutter”. Denne plastikmåtte sættes op der i hjemmet, hvor du gerne vil have fliser. Derefter kan du nemt klikke dine fliser på måtten, og der sidder de, indtil du vælger at tage dem af med sugekop, der også følger med. Med nemme og aftagelige fliser kan du nemt skifte dit design i hjemmet, uden at du skal ringe efter en håndværker.

grå, fuger, mønster

Vær altid med på det nyeste

Hvis du godt kan lide at følge med i tidens tendenser, f.eks. inden for populære farver, så får du virkelig mulighed for at gøre netop dette med Click’n Tile. Lige nu er det som sagt pastelfarver, der hersker i mange hjem. Det kan være at det om 5 år er mørke farver. Ville det så ikke være fedt, hvis du have muligheden for nemt og hurtigt at skifte dine fliser ud i hjemmet? Man behøves ikke nogen erfaring med fliser, før man kan håndtere at bruge Click’n Tile. Det kan alle – uanset tidligere erfaring – godt finde ud af. Du kan altså være din egen håndværker og derved også spare lidt penge på den regning.