adfv321

Gardiner er til for at give os noget privatliv eller for at skygge for lysindfald. Gardiner er dog ikke bare gardiner. De giver et vigtigt præg i vores stue eller soveværelse. De kan enten være meget tunge og afskærme for alt lys udefra. Eller de kan lyse op og give en let stemning. Her kan du se mere om, hvordan du kan få gardinerne til at blive en flot og inkorporeret del af boligen.

Match gardiner med møbler

Nye gardiner til dit hjem 

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i sit eget hjem. Det gør vi blandt andet ved at skabe en hyggelig stemning og kredse om det æstetiske. Gardiners materiale og farve er ikke ligegyldige, og det kan faktisk give rigtig meget til boligen, hvis du vælger at tænke lidt over, hvordan du matcher de forskellige ting. Du kan eventuelt prøve at match farverne på møblerne og sengen med gardinernes farve. På den måde bliver rummet homogent, og vores kroppe og sind får nemmere ved at slappe af. 

Skab dig selv et lækkert, stilrent hjem

Der er noget behageligt over et hjem, som er stilrent, og hvor tingene passer sammen. Det giver os behag. Gardinerne skal gerne matche med resten af rummet samtidig med, at det skal opfylde dets funktion. Gardiner er en nødvendighed, hvis du ikke vil have, at naboen skal kende til alt, hvad du laver, og så ser det også bare super flot ud, hvis du har pæne og stilsikre gardiner. Du kan se et bredt udvalg af flotte og nye gardiner her. 

Har du brug for nye gardiner? 

Stofgardiner er ved at blive moderne igen. Her er der masser af mulighed for at vælge mellem forskellige farver, som kan matche farverne på dine møbler. De kan tilmed også bidrage til en bedre akustik i rummet. Har du børn og stiger lydniveauet dig til hovedet? Så skal du måske overveje at investere i stofgardiner, så akustikken bliver bedre, og du nemmere kan rumme dine børns larm.

 stue

Få hjælp til at sove bedre med mørklægningsgardiner 

Mørklægningsgardiner kan være et mirakel for dig, der har svært ved at sove om natten. På den måde kan du sikre dig en bedre søvn uden forstyrrelser udefra. Måske vil du hellere have fokus på haven og omgivelserne udenfor dit vindue i din stue? Så kan du vælge nogle lette stofgardiner eller rullegardiner, hvor gardinet nærmest forsvinder helt. På den måde tager gardinet ikke opmærksomheden, men leder blikket hen på det, der er udenfor. Det er godt med masser af lys i en stue, hvor man opholder sig meget. Særligt i Danmark hvor vi har mange mørke måneder, så er det godt at få så meget lys som muligt ind i løbet af dagen.