adfv321

I dag er det meget populært at indrette ens hjem med antikke og brugte ting. Eller ting, der ser brugte ud til at have lidt år på bagen på trods af, at det er helt nyt.

I dag er det in med ting, der ser ”retro” ud.

Populært med gamle og brugte ting

Sådan nogen ting kan man være heldig at finde i genbrugsbutikker. I dag er det mere populært at gå i genbrugsbutikker end, det nogensinde har været. Det gælder både til ting med boligindretning og med tøj.

Nogen er så heldige at finde nogle gamle og pæne ting på deres forældres eller bedsteforældres loft.

Det er fx meget in med en gammel telefon med en drejeskive på, at have vaser af ældre dato stående, små metalkasser samt meget andet.

cykel

Find sjove ting ved magnetfiskeri

En anden og en anderledes måde at finde indretningsting på, det er ved at magnetfiske. Man tager ned til en sø med et reb og en kraftig magnet for enden af rebet. Man kaster derefter rebet ud i vandet og giver ind.

Det er blevet meget in med magnetfiskeri. Folk har haft fundet mange sjove ting i søer.

Man kan fx være heldig at finde gamle metalkasser, som man kan gøre rene. Dem kan man fx plante blomster i til udendørsbrug eller til opbevaring af ens små haveredskaber som små sakse osv. Man kan også være heldig at finde andre sjove ting i metal, som man kan have stående fremme i ens hjem.

En ting, som mange finder ved magnetfiskeri, det er cykler. Hvis man er på udkig efter en ny men brugt cykel, så er der stor chance for at finde en, når man magnetfisker. Man skal selvfølgelig være indforstået med, at man skal gøre den i stand og gøre den ren.

Man kan være heldig at finde penge i form af mønter. Det kan fx være folk, der er kommet til at tabe nogle penge ved et uheld.

Samtidig er det en god ting for miljøet at magnetfiske, da man får ryddet op i søerne for skrald. Man skal selvfølgelig huske at skille sig af med de ting, som man ikke ønsker at beholde. Og det skal selvfølgelig ikke tilbage i søen igen. I kan læse meget mere om magnetfiskeri lige her.

Disse ting skal man være klar over før, at man magnetfisker

Der er ingen på nuværende tidspunkt ingen regler om, om det er lovligt at magnetfiske eller ej. Man skal selvfølgelig tage sine forholdsregler. Man skal sørge for, at man ikke gør det på en privatgrund uden, at man har fået lov af grundens ejer.

Man skal gøre det et sted, så man ikke ødelægger søens bund med planter osv. Man skal ikke kunne genere andre ved, at man står og magnetfisker.

Ellers er det bare at tage ud og prøve, om man har held med magnetfiskeri.

kabinet