adfv321

Når ferien nærmer sig kan man næsten have svært ved at koncentrere sig om andet. Man glæder sig dagligt til at være fri for at arbejde for en stund. Man tager på arbejde og tænker med glæde, at der kun er tre dage tilbage. Dernæst er der kun to dage tilbage og pludseligt har man ferie. Det kan være, at der er tale om efterårsferie, som gælder en hel uge. Det er en uge, man kan bruge sammen med sin familie på noget dejligt. Dog er der mange, der helt glemmer at planlægge noget. De glæder sig så meget til at have fri, at de helt glemmer, at de rent faktisk kan planlægge noget. Derfor kan man ofte komme tilbage på arbejde efter efterårsferie uden rigtigt at kunne sige hvad man har lavet. Her kan det være en ide at lave et projekt i stedet. Man kan for eksempel gå i gang med noget boligindretning af hjemmet. Det kan man gøre sammen og man kan gøre det til et sjovt projekt. Og når man kommer tilbage efter ferien vil man nyde ens nye hjem rigtig meget. 

To stole med bord

En smuk bolig er dejlig at komme hjem til

Når man står om onsdagen i efterårsferien og stadig er i gang med at male stuen og ikke har fundet ud af hvilken sofa man skal have kan det godt være, at man genovervejer om det var den bedste ide. Man tænker pludseligt på, at man også kunne have valgt at lave ingenting og ligge på sofaen og se fjernsyn. Det er en helt forståelig overvejelse, men den går dog for det meste væk. Det er ikke sikkert, at tanken forsvinder inden ferien slutter. Når man er tilbage fra ferie kan man dog nyde, at man har gjort noget. 

Det er også skønt at kunne komme til sine kollegaer og sige, at man rent faktisk har fået noget ud af efterårsferien. Mange har måske slet ikke lavet noget. Her kan man stolt sige, at man har fået gjort noget ved hele boligen. Man kan sige, at man er gået i gang med en boligindretning, som næsten er færdig. Man kan fortælle om de flotte, nye møbler man har fået. Man kan berette om den flotte måde, hvorpå man har malet samtlige vægge. 

Planter

Et husprojekt er både dejligt og kedeligt

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at sådan et husprojekt også kan være kedeligt. Få inspiration til hvordan det kan udføres på den bedste måde ved at klikke her

Du skal sørge for, at boligindretningen også bliver kombineret med noget hygge. Det er vigtigt, at I giver jer selv lov til at spise noget god mad når I er færdige med projektet. Det kan være en rigtig god måde at gøre noget for hyggen. Der er nemlig ingen grund til, at man kun gør det til et kedeligt projekt, som ikke bliver til noget. Brug derfor noget tid på at sige til hinanden hvad I frygter ved projektet og så kan I tage disse ting i opløbet og snakke om dem inden de bliver realiteter.