adfv321

Det at være gymnast er for rigtig mange mennesker en stor og vigtig del af deres identitet, og derfor skal det selvfølgelig også afspejles i den måde, deres bolig eller værelse er indrettet. Så er det i og for sig ligegyldigt, om de er leder på det lokale hold for børnegymnaster, eller om de springer for det danske verdenshold.

Det er nemlig enormt vigtigt, at det der fylder noget i ens liv også får lov til at fylde noget i ens hjem. Selvfølgelig først og fremmest fordi hjemmet er det sted, hvor man skal kunne føle sig allermest tryg og tilpas. Derfor skal det selvfølgelig også være spækfyldt med ting og sager, som reelt betyder noget for en. Derudover kan noget personligt som for eksempel en passion for gymnastik dog også virkelig give dit hjem noget personligt og hjemligt, som ingen interiørdesigner nogensinde ville kunne hjælpe dig med eller råde dig til i et boligblad.

Giv boligen et personligt præg

Det er den slags, som eventuelle besøgende i dit hjem for alvor lægger mærke til. Det er faktisk ikke dine nye designermøbler eller hvorvidt du har fået gjort rent og ryddet op, der er den afgørende faktor i den sammenhæng. Selv med den viden kan det dog være svært at forene sin interesse for gymnastik med noget så fremmed som boligindretning. Hvis man ransager sig selv en smule og samtidig tager nogle af designernes råd til sig, er det dog slet ikke så besværligt, som det kan komme til at lyde.

 

Allerede rent æstetisk er der nemlig meget man kan gøre for, at hjemmet får et lidt mere gymnastisk præg, til trods for, at det selvfølgelig ikke er det man skal træne. Noget af det mest oplagte er selvfølgelig vægkunst. Du kan med fordel hænge plakater op med dine yndlingsgymnaster, folk du ser op til eller bare med et gymnastikrelateret motiv. Der findes også op til flere kunstmalerier, der trækker på gymnastikkens verden for inspiration. Disse kan du også med fordel få hængt op på væggen, da de giver udtryk for den passion for gymnastik, der hersker i hjemmet, men samtidig også indgyder hjemmet med et mere klassisk og kunstnerisk udtryk.

Noget af det mest personlige, der kan pryde dine vægge derhjemme, er selvfølgelig fotografier, som du og dine venner har taget. Gymnastik er nemlig for mange også en enormt social sportsgren, hvor de indleder rigtig mange af deres bedste venskaber. Hvis du har det på samme måde, skal gymnastikken og dine venner selvfølgelig også have en plads i dit personlige hjem. Det kan de få som fotografier på væggen eller bare på en snor. Der er nemlig rigtig mange måder at berige hjemmet med fotografier. En mulighed er også at sætte dem i en af de såkaldte collagerammer, der kan rumme rigtig mange forskellige fotografier, og som ovenikøbet sætter dem sammen på en fin og kreativ måde.

Praktisk indretning

Derudover kan du dog også lade gymnastikken præge dig i den mere praktiske del af boligindretningen. Det kan for eksempel være, at du er ved at styrke dine arme. I så fald vil det være oplagt at indrette hjemmet med en bar, så du kan tage et par pull-ups, hver gang du går forbi. Den slags kan give hjemmet et personligt præg og give et indtryk af, at der faktisk bor nogen. Derudover kan det dog også gøre træningen nemmere. Det er altid nemmere, når man deler tag med sine træningsredskaber.