adfv321

Der er mange måder at skabe et personligt hjem på. Flere og flere køber genbrugsguld og indretter deres hjem med genbrugsmøbler, samt nips, keramik og porcelæn fra diverse loppemarkeder og genbrugsbutikker. Det giver sjæl og liv i stedet, og du får noget, som ingen andre har.

På samme måde, hvis du leger med farver på de forskellige større flader i dit hjem. Således kan du vælge at male én væg i en helt anden farve end de øvrige vægge, eller du kan male skabslåger eller døre i en douchet eller kraftig farve for at give lidt kant. Alt sammen noget, der skaber personlighed i dit hjem.

Men der er nu ikke noget som ferieminder fra de mange afbudsrejser, backpackerture og udlandsophold, som giver liv, sjæl og personlighed til din bolig.

Fotos fra dine ferieoplevelser

Et billede siger mere end 1000 ord. Og hvis der er en situation, hvor de fleste mennesker tager mange billeder, så er det helt bestemt på ferier. Du har derfor med garanti et arsenal af gamle feriefotos liggende – enten i fysisk format eller digitalt, som du kan bruge kreativt i din bolig.

Du kan sætte billedrammer op rundt omkring i hele dit hjem med dine feriefotos i og give lidt personlighed hist og her. Du kan også lave et stort billede med en masse af dine feriebilleder samlet, som kan indgå som en del af din kunstsamling på væggen.

Eller du kan vælge at dedikere en hel væg til ferieminder. Find noget farverigt tape, som du fint og roligt klæber dine fysiske billeder op på væggen med. Har du kun dine billeder liggende digitalt, findes der i dag en lang række apps, hvor du kan få tilsendt dine billeder i polaroid-format – det giver lidt ekstra til din væg. Det gode ved at dedikere en hel væg til ferieminder er, at du løbende kan supplere op, når du har været på en ny ferie – på den måde udvikler væggen sig hele tiden. Og så har du noget fedt og kreativt at se på.

Souvenirs fra ferierne

En anden måde at gøre dit hjem personligt på er ved at inkorporere dine ferieminder i dit hjem i form af souvenirs og små nipsgenstande fra alle dine ferier. Sæt dig for, at hver gang du er på ferie, skal du komme hjem med en eller anden lille genstand. Det kan være hvad som helst, men selvfølgelig noget, som du gider at se på, og som du synes vil passe fint ind i dit hjem – enten som en enkeltstående pynteting eller som en del af et større stilleben.

Gå for eksempel efter små farvede sten-flodheste i Kenya, en kokos-abe i Sri Lanka, læder-puffs i Marokko, en pengekat i Kina, et messing-Eiffeltårn i Paris og smukke farvede tæpper i Mexico. Jo flere nipsgenstande, du får samlet sammen igennem årene, jo mere vil dit hjem minde dig om utallige fantastiske rejser til verdens afkroge, og dit hjem bliver ikke kun ekstremt personligt – det bliver også én lang walk down memory lane.