adfv321

Indretning skal være lækkert og flot, men først og fremmest skal den være funktionel. Tingene skal fungere i hjemmet, og tingene skal være nemme at få fat i. Funktionalitet er derfor et keyword i indretning, og det handler derfor også om at gøre de funktionelle elementer i huset flotte. Med en funktionel indretning føler man sig mere tilpas i huset, og derudover er det meget nemmere ikke at rode, når der er plads til alting. 

Havetrampolin

Opbevaring

Opbevaring er uden tvivl vigtigt. Uanset om man er en stor familie eller bor alene, har man ting, som ikke behøver at stå fremme. Der skal dermed være et sted til alting. Når du indretter dit hjem, skal du derfor tænke i en masse skabe, hylder, reoler og andre steder, hvor det er muligt at opbevare dine ting. Ingen vil se på en støvsuger, toiletpapir eller en yogamåtte, og det er derfor vigtigt at kunne pakke disse ting væk, så man kun har de flotte ting til at stå fremme. På den anden side er det stadigt vigtigt, at man nemt kan få fat i f.eks. sit yogaudstyr, så man ikke skal til at lede i bunden af flere skabe for at finde det.
Opbevaring behøver ikke at være tunge kedelige møbler, men kan i stedet indgå i indretningen, så man næsten ikke lægger mærke til, at møblet har en funktionel funktion. 

Indretning med plads til hele familien 

Når man indretter, skal man tænke hele familien ind i billedet. Hjemmet er for alle, og det er derfor også vigtigt, at alle føler sig hjemme og får opfyldt deres behov. Hvis man f.eks. har små børn, er der større krav til funktionalitet i hjemmet, da det her skal være muligt for børene at lege på gulvet. Derudover kan man også fokuserer på indretning af haven, hvor der er stor mulighed for at lave nogle sjove legeområder for børnene. Du kan f.eks. indrette med en god havetrampolin og opleve, hvor meget tid børnene kan få til at gå ude i haven. 

Opbevaring

Er du stolt af din indretning? 

Det er sjovt at indrette, og mange har stor interesse i, hvordan man blive god til at indrette sit hjem. Hvis du føler at du har skabt nogle helt fantastiske rum, som både er funktionelle og hyggelige, kan du dele dem. Lav f.eks. din egen hjemmeside, hvor du poster billeder fra dit hjem, og giv på den måde inspiration og gode ideer til andre. Start med at lave dit domænenavn, og fortsæt herefter med de mere tekniske ting.