adfv321

Den farve du har på dine vægge er en direkte afspejling af din stil. Men var du klar over, at din vægfarve også er med til at påvirke dit humør? Farver er nemlig rigtig vigtige faktorer, når det kommer til sindsstemning. Der findes selvfølgelig kulturelle og sociale faktorer, der gør sig gældende; men én ting er sikkert; farver påvirker os både positivt såvel som negativt.

farveoptimisme

Lad dig ikke styre af trends

Du behøver ikke nødvendigvis have den mest moderigtige farve på din maling indendørs for at have et dejligt hjem. Det er nemlig vigtigere, at du har en farve der beroliger eller muntrer dig op. Dette er selvfølgelig ekstremt subjektivt, så det er vigtigt at man er ærlig overfor sig selv når man vælger vægmaling. 

Sørg derfor for, at din maling indendørs afspejler din personlige smag, og ikke blot blindt følger moden. Lad os prøve at dykke lidt længere ned i farvernes forunderlige verden, og se hvordan farver kan være med til at påvirke vores humør.

Brug hoved og hjerte når du vælger farve

Hver eneste farve har en sindsmæssig værdi, og maling og vægmaling er derfor ingen undtagelse. Uanset om der er tale om billig vægmaling, designerfarver eller billig maling online, så bør du derfor nøje overveje dit farvekort inden du begynder at male vægge. Vær derfor meget bevidst om hvilken virkning en bestemt farve har på dig, så du ikke ender med at leve side om side med en muligvis stressende farve (såsom f.eks. en skrap rød).

Hjem og indretning

Vær klar over hvilken stemning dit hjem skal have 

Mens du vælger billig maling online, så vil det være en god tommelfingerregel at du er klar over hvilken stemning dit hjem skal have. Hvis du er på udkig efter ro i hjemmet, så kunne en bestemt blå farve måske ikke være det værste bud. Det er som sagt fuldstændig subjektivt om en farve påvirker dig negativt eller positivt, men generelt vil en blå vægfarve have en beroligende virkning, hvorimod mere skrigende farver vil have den modsatte effekt.

Lad dine vægge afspejle din livsstil

Sidst men ikke mindst skal du altid sørge for, at dine vægge afslører noget om din personlighed. Du afslører jo noget om dig selv i langt de fleste af de valg du til dagligt foretager dig. Uanset om du undersøger markedet for lader til elbiler (se evt. the charger), din næste cykelferie eller selvfølgelig din beklædning, så kommer din personlighed til udtryk. Så hvorfor ikke også lade dine vægge fortælle et kapitel i din livshistorie.