adfv321

Er du glad for at indrette eller står du og skal i gang med projekt indretning? Det kan være du lige er flyttet, synes stilen i hjemmet er lidt outdated, du godt kan lide at have fingeren på pulsen og kende til de seneste indretningstrends eller mange andre ting som kan være en faktor for, at du er havnet her. Den hvide og kliniske indretningsstil, med rene linjer, har efterhånden i mange år toppet listen af indretningstrends i Danmark. Den skandinaviske indretningsstil tittede en smule frem, som i 2020 udviklede sig til den taktile og sanselige indretningstrend. Denne indretningstrend er det helt store i år 2021 og det er forhåbentligt en indretningsstil, som er kommet for at blive. Få tips her og indret efter den.

køkken

Hvad er den sanselige og taktile indretningstrend?

Før du kan invitere den sanselige og taktile indretningstrend ind i dit hjem, så er det vigtigt, at vide præcis, hvad det er for en trend. Den sanselige og taktile indretningstrend er en indretningstrend, der i stor grad byder fantasien og personlighed ind i hjemmet. Du har sikker allerede nu, set en masse forskellige billeder online og på sociale medier, hvor man ser vægge prydet med lister i forskellige mønstre og farver, dette er essensen af den taktile og sanselige indretningstrend. Det er derfor en indretningstrend, som især er fordelagtig for dem som er vilde med DIYs og gør-det-selv projekter. Stilen byder i høj grad på at mikse og matche og dermed også skabe et unikt og personligt hjem.

pynteting

Sådan kan du få denne indretningstrend ind i dit hjem

Fordi den sanselige og taktile indretningstrend byder dig velkommen til, at mikse og matche, så er det faktisk ikke så svært, at få den ind i din nuværende indretningsstil. Når du skal mikse og matche, så kan du med fordel kombinere det rå træ og skarpe stål, med de bløde pynte puder og tæpper. Eva Harlou møbler er ideelle til denne indretningsstil og du kan derfor med fordel invitere, nogle af disse smukke og unikke møbler ind i dit hjem. Det drejer sig egentlig også om, at være modig og er derfor en dybt modsætning til, den hvide og kliniske stil som trendede før. Det er nu du har muligheden for at gøre dit hjem til dit og springe ud i projekter, som du måske ikke har turde før. Har du en yndlingsfarve, så prøv at brug den noget mere eller begynd at lege med forskellige teksturer og tekstiler. Du vil helt sikkert ikke fortryde det og dit hjem vil være dit som aldrig før.