adfv321

Design er en mærkelig størrelse. Vi taler om den i stort set alle sammenhæng, lige fra brugervenligheden på et offentligt toilet til udseendet på servietterne til en familiefest. Alligevel er det en flyvsk term som langt de fleste har svært ved klart at definere, skulle de blive bedt om det.

Trods det, så har vi alle sammen en stærk fornemmelse af hvad vi kan lide og hvad ikke kan lide, specielt når det kommer til vores hjem og vores udseende, og de to ting hænger sammen. Den måde vi går klædt på, og den måde vi vælger at indrette vores hjem, er nemlig begge ting som udtrykker hvem vi er, eller som minimum er det forsøg på at udtrykke hvem vi er, eller den måde gerne vil opfattes.

Nogle gange kan man undre sig over det, men der er absolut ingen tvivl om at vi som art bekymrer sig meget om hvad andre tænker om os. Til tider kan det være usundt, men samtidigt er det også vigtigt at vi har det godt med os selv. Derfor skal man gå i det tøj som man bedst kan lide, og man skal indrette sit hjem så man elsker at være der. Ellers kan man blive nedtrykket hvis det står over en længere periode.

tøj butik

Hvordan finder man ud af hvad man kan lide?

Nogle mennesker er født med en stærk æstetisk sans, andre har aldrig rigtig tænk over det. Det har altid været andre som har indrettet boligen, og måske ovenikøbet også andre som har købt tøj til én. Hvis man så lige pludselig står i situation hvor der ikke er nogen hjælp – det kan være første gang man flytter hjemmefra, eller at man er blevet single for første gang i lang tid – så kan det virke overvældende, og det hele kan komme til at sejle en smule.

I stedet for at blive desperat eller helt give op på indretning og beklædning, så skal man i stedet se det som at livet har givet én en mulighed for et nyt og spændende eventyr. Det er altså på tide at lede efter din smag, og det handler først og fremmest om og prøve sig frem. Klik her for at få et par hurtige tips till hvor du kan lede efter inspiration i byen, om det så er designermøbler eller nyt tøj du leder efter.

glad kvinde shopping

De fire vigtigste rum

I et hjem er der fire typer rum som man først og fremmest skal fokusere på: køkken, bad, stue og soveværelse. Hvis du ikke ved hvor du skal starte, så forslår vi at tage et kig på soveværelset først. Det er trods alt her du skal bruge otte timer hver dag, og en god nats søvn, er vigtig for at du fungerer godt resten af dagen. Derfor skal soveværelset være behageligt og æstetisk indbydende.